kurzy měn: USD - americký dolar 1USD =  0.93EUR,   24.22CZK
Zásilková služba   |    přihlásit   |   registrovat  |  kontakt
status text
Oběžník č.57 - Black Friday víkend
- jak vydělat na Black Friday - Order Fulfillment - kurzová ochrana
rozesláno 24.11.2016.

Vážení přátelé Zásilkové služby,

tento oběžník bude poněkud netradiční od toho na co jste zvyklí. Je totiž o příležitostech a to nejen o přiležitostech nakoupit vánoční dárky, ale i o příležitostech, jak peníze vydělat.

PRO VAŠE NÁKUPY POUŽÍVEJTE POUZE SKLAD V MILWAUKIE VE STÁTĚ OREGON (PDX).
Při nákupech v rámci USA na tuto adresu neplatíte sales tax (obdoba DPH).
Sklad v South San Francisku se ruší.


Tak tedy, tento pátek oficiálně startuje vrchol předvánočních nákupů, černý pátek a při něm máte možnost v různých výprodejích nakoupit hromady značkového zboží za velkoobchodní a kolikrát i výrobní ceny. Konkurence mezi prodejci je tak veliká, že jsou ceny stlačeny na totální minimum a na tom profitujete Vy, jako kupující. Navíc pokud využijete různých slevových kupónů, můžete zboží nakoupit za pár desítek procent jejich standardní prodejní ceny.

Toto prodejní šílenství trvá jen týden, v podstatě již začalo. V pátek je první kulminace a nejšílenější ceny, akce pokračují celý víkend a druhá kulminace nastává v pondělí na Cyber Monday, kdy prodejci vytahují svoje poslední schovávané trumfy.

Je třeba reagovat rychle, protože nejlepší nabídky se velmi rychle vyprodávají.


Neakceptuje Vámi vybraný obchod platbu kartou?
Využijte naší službu Asistovaného nákupu.
Pro asistovaný nákup můžete využít převody v rámci FIO banky na náš FIO účet nebo převést platbu přes Paypal.

Nákupní pohotovost pro Asistované nákupy bude k dispozici v pátek, sobotu odpoledne i v neděli dopoledne.

Nákupy na Macys.com jsou navíc osvobozeny od poplatků za asistovaný nákup a to od 24 až do 30. listopadu. A tam je letos skutečně z čeho vybírat.


A jak na tom vydělat? Stock up, tedy doslova NASKLADNĚTE!

Máte jedinečnou možnost si nakoupit zboží k dalšímu prodeji, triko za 30 dolarů, které dnes koupíte za 12 prodáte hravě za 24 po vánocích. Spotřební elektronika, hračky, zimní i letní oblečení, kabelky, parfémy, ruční nástroje, nože, ... to vše je rychloobrátkové zboží, které se dá snadno opět zpeněžit. Wholesale lots, rozličné doprodeje z ukončení výroby, chybové slevy na zboží, i velkorysé kupóny, to jsou příležitosti opatřit si zboží k dalšímu prodeji doslova za hubičky.


Ale co s tím potom?

Na to abyste zboží mohli prodat na eBay si ho nemusíte poslat domů a následně rozesílat dál z Čech nebo Slovenska, využijte Order Fulfillment v rámci USA Zásilkovou službou

Ano, čtete dobře. Zásilková služba zavádí možnost uskladněné zásilky rozdělit na jednotlivé položky a ty následně zasílat dál Vašim zákazníkům v USA. Můžete si tak vypsat aukce na eBay a prodávat Vámi koupené zboží bez nutnosti z něj zaplatit náklady na přepravu domů, ani clo, ani DPH.

A navíc pro vnitrostátní dopravu účtujeme nižší poplatky za zabalené a odeslané zásilky, poplatky začínají na $4.90 a snižují se s množstvím odbavených zásilek.

Poštovné v rámci USA začíná na $2.60, nabízíme zvýhodněné poštovné s USPS Priority Mailem a pro větší zásilky levný UPS Ground.

Více informací o možnostech fulfillmentu a také exportu zboží z EU do USA přineseme ve speciálním článku, ale oznámit jsme Vám to museli už teď, protože teď se vyplatí se zásobit.


Kurzová ochrana, fixujete si hodnotu dolaru

Předpokladaný vývoj je, že hodnota dolaru bude dále stoupat a vzhledem k idiocii ČNB a jejímu umělému kurzu koruny se hodnota dolaru vyšplhá brzy nad 27 korun a po prolomení parity s EURem a díky neklidu v Evropě se záhy dočkáme dolaru dražšího, než je EURo.

Nákupem zboží nyní si můžete fixovat hodnotu dolaru, tím, že ji uložíte do zboží a Váš zisk při zpětném prodeji naroste o kurzový rozdíl v den převodu zpět na koruny nebo i Eura. Nemusíte se tak bát překotného růstu hodnoty dolaru, protože na něm budete nepřímo profitovat.


Pokud máte na téma prodeje zboží v USA, skladování a expedici objednávek jakékoliv dotazy, neváhejte a pište na zákaznickou podporu.

Rádi Vám na Vaše všetečné dotazy odpovíme.

A nyní již využijte Black Friday víkendu a vrhněte se na nákupy, než Vám ty nejlepší nabídky vybere někdo jiný.

Kupóny pro Vás průběžně aktualizujeme na serveru Obchody.us.


Děkujeme, že jste dočetli až sem a přejeme Vám úspěšné nákupy a příjemný víkend.

Váš oddaný tým Zásilkové služby.





© 2005-2024 Zásilková služba - Všechna práva vyhrazena O nás